Chipotle Puff Fish "Tacos"

Chipotle Puff Fish "Tacos"

4.7 16 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 30min
4 pieces

Ingrédients

Chipotle Puff Pastry
  • unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
    200 g
  • plain flour
    200 g
  • water ice cold
    90 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • plain flour for dusting
  • chipotle chilli flakes
    1 Tbsp
Filling
  • white fish fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm) (e.g. cod, haddock)
    400 g
  • lime finely grated zest and juice
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh jalapeño chilli halved
    1
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • olive oil
    1 Tbsp
  • fresh coriander leaves
    5 g
Assembly
  • medium egg beaten
    1

Infos nut. par 1 piece

Calories 688 kcal / 2865 kJ
Protides 25 g
Lipides 48 g
Glucides 38 g
Graisses saturées 27 g
Sodium 470 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...