Appareils et accessoires
Cornbread with jalapeño honey butter
Prép. 20min
Total 55min
12 portions
Ingrédients
Jalapeño honey butter
-
fresh jalapeño chillies trimmed (see Tips)2
-
honey50 g
-
salted butter softened150 g
Cornbread
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)125 g
-
course polenta or cornmeal250 g
-
plain flour90 g
-
white sugar to taste30 g
-
salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
milk320 g
-
eggs3
-
olive oil60 g
-
frozen corn kernels (see Tips)60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
463.7 mg
Protides
8.2 g
Calories
1415.6 kJ /
337.1 kcal
Lipides
21.3 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
10.7 g
Glucides
28.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1h 35min
Lime glaze
40min
Naan bread
2h 40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Layered Mexican dip
25min
Fresh pasta dough
1h
Samosa with fresh tomato chutney
2h
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Flour tortillas
1h 10min
Greek pita breads
1h 15min
Texas Cornbread
35min