Lemon and Roasted Garlic Speltotto
TM6 TM5

Lemon and Roasted Garlic Speltotto

3.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic bulb, large
  • 2 Tbsp olive oil
  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g shallots, halved
  • 300 g pearled spelt, washed
  • 150 g white wine
  • 500 g vegetable stock
    ou 500 g chicken stock
  • single cream, to taste
  • 2 lemons, finely grated zest and 40 g juice
  • 2 Tbsp fresh chives, finely sliced
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • fresh flat-leaf parsley, roughly chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1810 kJ / 432 kcal
Protides
17 g
Glucides
50 g
Lipides
16 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives