Appareils et accessoires
Hake and Prawn Burger
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
onions cut in pieces50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
milk40 g
-
hake fillets in pieces400 g
-
raw prawns, peeled100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
22.5 g
Calories
536 kJ /
128 kcal
Lipides
1 g
Glucides
7.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
WHITE FISH
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Seafood Korma
40 Min
Seafood Korma
40 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 Std.
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Prawn Saganaki
35 Min