Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 jajka ugotowane na twardo, pokrojone w ćwiartki
- 150 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
- 20 - 30 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 10 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 10 g musztardy francuskiej
- 1 żółtko
- 60 - 80 g oliwy z oliwek
- 15 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 1028.7 kJ / 245.7 kcal
- Protides
- 4.5 g
- Glucides
- 4.3 g
- Lipides
- 24 g
- Fibre
- 0.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Zielony sos wielkanocny
1h 20 min
Krem z parmezanu
10 min
Śledzie po wileńsku
13h 45min
Sos currywurst
25 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2h 10min
Pasta z oliwek
5 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Śledzie w sosie musztardowym
10 godz. 15 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Sos tatarski
5 min