Sos gribiche

Sos gribiche

4.3 33 évaluation
Prép. 10min
Total 20min
4 porcje

Ingrédients

  • 2 jajka ugotowane na twardo pokrojone w ćwiartki
  • 150 g ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki
  • 20 - 30 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
  • 10 g szczypiorku, świeżego drobno posiekanego
  • 10 g musztardy francuskiej
  • 1 żółtko
  • 60 - 80 g oliwy z oliwek
    60 - 80 g majonezu
  • 15 g białego octu winnego
    15 g octu jabłkowego
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porcję

Protides 4.5 g
Calories 1028.7 kJ / 245.7 kcal
Lipides 24 g
Fibre 0.7 g
Glucides 4.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...