Appareils et accessoires
Asparagus and Ham Rotelle
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)8 oz
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
water32 oz
-
dried rotelle pasta (wagon wheels) 10-12 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
asparagus in pieces (2 in.)12 oz
-
smoked ham steak diced (¼ in.)4 oz
-
capers drained1 tbsp
-
goat cheese crumbled, to serve
-
chopped fresh parsley to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13 g
Calories
1205 kJ /
288 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
One Pot Pastas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Noodle Soup
50 Min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Spaghetti Carbonara Pie
1 Std. 50 Min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 Std. 5 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Pasta Primavera
50 Min
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.