Meatballs with Romesco Sauce

Meatballs with Romesco Sauce

4.6 7 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 40min
10 portions

Ingrédients

Romesco Sauce
  • red bell pepper deseeded and quartered (approx. 1 lg. pepper)
    6 ½ oz
  • fresh tomato halved (approx. 1 lg. tomato)
    4 ½ oz
  • red onion unpeeled (½ lg. onion)
    4 oz
  • garlic cloves unpeeled
    2
  • blanched almonds
    2 oz
  • sherry (optionnel)
    ½ oz
  • smoked paprika
    ¼ tsp
  • olive oil
    2 oz
  • red wine vinegar
    ½ oz
  • sea salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • dried chili flakes
    2 tsp
Meatballs
  • Italian sausage casing removed, cut into pieces
    8 oz
  • red onion (approx. ½ lg. onion)
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • stale bread torn into pieces (approx. 1 slice)
    1 oz
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • ground fennel
    ¼ tsp
  • smoked paprika
    ¼ tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • large egg
    1
  • ground beef
    16 oz
  • olive oil to grease
    1 oz

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 318.1 mg
Protides 14.1 g
Calories 1427.4 kJ / 341.2 kcal
Lipides 28.5 g
Fibre 1.8 g
Graisses saturées 7.7 g
Glucides 7.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...