![Meatballs with Romesco Sauce Meatballs with Romesco Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b6b3b7de-e3bc-495c-8727-049fb966b8f5/Derivates/b63cde41-409b-46ac-a16a-6f41fe2a726c.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Romesco Sauce
- 6 ½ oz red bell pepper, deseeded and quartered (approx. 1 lg. pepper)
- 4 ½ oz fresh tomato, halved (approx. 1 lg. tomato)
- 4 oz red onion, unpeeled (½ lg. onion)
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 2 oz blanched almonds
- ½ oz sherry (optionnel)
- ¼ tsp smoked paprika
- 2 oz olive oil
- ½ oz red wine vinegar
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 tsp dried chili flakes
Meatballs
- 8 oz Italian sausage, casing removed, cut into pieces
- 4 oz red onion (approx. ½ lg. onion)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 1 oz stale bread, torn into pieces (approx. 1 slice)
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground fennel
- ¼ tsp smoked paprika
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 16 oz ground beef
- 1 oz olive oil, to grease
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1427.4 kJ / 341.2 kcal
- Protides
- 14.1 g
- Glucides
- 7.2 g
- Lipides
- 28.5 g
- Graisses saturées
- 7.7 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 318.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Caesar Salad
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Creamy Tomato Soup
30min
Risotto with Broccolini
35min
Mushroom Risotto
30min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Cream of Asparagus Soup
15min