Appareils et accessoires
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
Prép. 35min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
Citrus Mustard Dip
-
orange marmalade no peel100 g
-
mayonnaise125 g
-
creamed horseradish40 g
-
wholegrain mustard40 g
-
freshly squeezed lime juice10 g
Coconut-crusted Prawns
-
plain flour50 g
-
Cajun spice mix2 tsp
-
desiccated coconut50 g
-
cornflakes100 g
-
extra large king prawns, raw350 g
-
medium eggs beaten3
-
sunflower oilvegetable oil1200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
349 mg
Protides
20 g
Calories
2743 kJ /
661 kcal
Lipides
51 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hawaiian Summer
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 Std. 15 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min