Italian "Baked" Beans
TM6 TM5

Italian "Baked" Beans

4.7 (24 évaluations )

Ingrédients

  • 8 oz yellow onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 8 oz pancetta, diced
  • 8 oz tomato sauce
  • 8 oz vegetable stock
  • 1 ½ oz molasses
  • 1 oz dark brown sugar
  • 1 oz Dijon mustard
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp dried basil
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp dried sage
    ou ½ tsp ground fennel
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
  • 3 cans cannellini beans (15 oz cans), drained
  • 1 - 2 sprigs fresh thyme, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1180 kJ / 282 kcal
Protides
19 g
Glucides
49 g
Lipides
2 g
Graisses saturées
0 g
Fibre
11 g
Sodium
903 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives