Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Sous-Vide Sausage Ragù
TM6

Sous-Vide Sausage Ragù

4.9 ( 7 évaluations )

Ingrédients

Sous-Vide Sausage

  • 2 oz yellow onions halved
  • 2 oz carrots cut into pieces
  • 2 oz celery cut into pieces
  • 14 oz uncooked pork sausages casings removed, cut in pieces
  • 1 tsp balsamic vinegar
  • 1 - 2 pinches salt
  • 3 fresh sage leaves
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
  • 1 oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
    ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)

Assembly and Serving

  • 2 oz white wine
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 can tomatoes (approx. 14 oz)
  • 2 tsp sugar
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp salt
  • 2 - 3 pinches ground black pepper
  • fresh basil leaves to garnish (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
432.8 kcal / 1810.6 kJ
Protides
16.8 g
Lipides
35.5 g
Glucides
11.5 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
9.3 g
Sodium
878 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives