Beer Can Burger with Beer Mushrooms

Beer Can Burger with Beer Mushrooms

5.0 3 évaluations
Prép. 15min
Total 2h 10min
6 portions

Ingrédients

Beer Can Burgers
  • onions cut into pieces
    115 g
  • lean ground beef (90% lean) (see Tip)
    680 g
  • panko breadcrumbs
    60 g
  • garlic powder
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • large egg
    1
  • brown ale
    60 g
  • thick cut bacon
    6 slices
Beer Mushrooms
  • water
    45 g
  • cremini mushrooms sliced
    285 g
  • unsalted butter cold, in one cube
    30 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • brown ale
    170 g
  • liquid beef stock
    85 g
  • soy sauce
    15 g
  • Worcestershire sauce
    1 ½ tsp
Baking
  • provolone (Italian cheese)
    6 slices

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1081.6 mg
Protides 37.9 g
Calories 2347.9 kJ / 561.2 kcal
Lipides 37.8 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 16.2 g
Glucides 13.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...