Appareils et accessoires
Sous-vide Miso Aubergine
Prép. 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingrédients
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
670 mg
Protides
4 g
Calories
654 kJ /
156 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide with Blade Cover
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Beetroot Carpaccio
20min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Fresh Pasta Dough
1h
Basil Pesto
10min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Pistachio Pesto
10min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min