Appareils et accessoires
Sous-vide Miso Aubergine
Prép. 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingrédients
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
670 mg
Protides
4 g
Calories
654 kJ /
156 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide with Blade Cover
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Pas d’évaluation
Basil Pesto
10min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Asian Vinaigrette
5min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min