Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
TM6

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)

4.8 (25 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g oleju
    ou 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    ou 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    ou 250 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Infos nut.
par 1 porcja
Calories
1961 kJ / 469 kcal
Protides
58 g
Glucides
4 g
Lipides
24 g
Graisses saturées
3 g
Fibre
0.2 g
Sodium
3052 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives