Vegan Supreme Pizza

Vegan Supreme Pizza

4.3 12 évaluations
Prép. 25min
Total 9h 40min
4 portions

Ingrédients

Cashew Nuts
  • cashew nuts
    140 g
  • water for soaking
Dough
  • water
    220 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    400 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Vegan Mozzarella
  • coconut oil
    20 g
  • coconut yoghurt vegan
    70 g
  • almond milk
    110 g
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g
  • tapioca starch (see tip)
    40 g
  • nutritional yeast flakes
    4 Tbsp
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
Tomato Sauce
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • fresh basil leaves
    5 g
  • dried oregano
    1 tsp
  • caster sugar
    ½ tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
Assembly and Baking
  • green pepper thinly sliced
    1
  • red onion small, thinly sliced
    1
  • fresh button mushrooms sliced
    60 g
  • pitted black olives halved
    40 g
  • vegan pepperoni thinly sliced (see tip)
    100 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1491 mg
Protides 48 g
Calories 4513 kJ / 1077 kcal
Lipides 48 g
Fibre 11 g
Graisses saturées 17 g
Glucides 107 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...