Appareils et accessoires
Peking-Style Duck Pancakes
Prép. 1h
Total 11h 25min
7 portions
Ingrédients
Duck
-
water60 oz
-
honey6 oz
-
Sichuan pepper1 tbsp
-
star anise4
-
cinnamon stick1
-
ginger cut into pieces1 oz
-
tamari sauce1 oz
-
fresh mandarin orange thin peel only, no pith1
-
duck head/neck, wings and feet trimmed (approx. 4-5 lb)1
-
Chinese five spice1 - 2 tsp
Pancakes
-
water divided25 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
salt⅛ tsp
-
sesame oil to brush
-
sweet plum sauce to serve
-
English cucumber thinly sliced in matchsticks (2 in.)1
-
green onions thinly sliced in matchsticks (2 in.)8
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
193 mg
Protides
43 g
Calories
2071 kJ /
495 kcal
Lipides
20 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Chinese Five Spice
5 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Salted Caramel Florentines
55 Min
Oysters Rockefeller
25 Min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 Min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min