Baked blueberry and hazelnut cheesecake

Baked blueberry and hazelnut cheesecake

3.6 34 évaluations
Prép. 30min
Total 27h
12 slices

Ingrédients

Hazelnut crumb base
  • salted butter cut into cubes (3 cm), plus extra for greasing
    75 g
  • hazelnuts, without skin toasted
    200 g
Cheesecake
  • sour cream
    300 g
  • cream cheese softened
    500 g
  • monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
    2 tbsp
  • eggs
    3
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • water for baking
Blueberry compote
  • water
    1 tbsp
  • arrowroot flour
    1 tsp
  • fresh blueberries (see Tips)
    250 g
  • monkfruit sweetener or sweetener of choice, to taste
    1 - 2 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 slice

Sodium 222.3 mg
Protides 8.5 g
Calories 1758.5 kJ / 418.7 kcal
Lipides 41.2 g
Fibre 2.5 g
Graisses saturées 20.1 g
Glucides 3.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...