Beetroot and avocado eggs

Beetroot and avocado eggs

4.3 23 évaluations
Prép. 20min
Total 88h
3 portions

Ingrédients

  • water
    600 g
  • eggs
    6
  • beetroot cut into pieces
    100 g
  • apple cider vinegar
    110 g
  • monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
    2 tsp
  • salt to taste
    ¾ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • avocado flesh only
    1
  • sour cream
    1 tbsp
  • fresh coriander leaves only
    10 - 12 sprigs
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tbsp
  • fresh chervil leaves only, to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 755.9 mg
Protides 16.7 g
Calories 1222.1 kJ / 291 kcal
Lipides 21.8 g
Fibre 7 g
Graisses saturées 5.6 g
Glucides 4.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...