Appareils et accessoires
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Prép. 10min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
couscous8 oz
-
water or per couscous package instructions16 oz
-
red onion in pieces1 oz
-
ginger in pieces½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
carrots in pieces4 oz
-
raisins½ oz
-
canned chickpeas rinsed and drained14 ½ oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
cashews chopped½ oz
-
lemon juice only1
-
fresh cilantro leaves chopped, to garnish1 - 2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
576 mg
Protides
10 g
Calories
1125 kJ /
269 kcal
Lipides
6 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indoor Picnic
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Vegetarian Chili
50 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Cauliflower Steaks
45 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min