Appareils et accessoires
Lentil Salad
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
dried black lentils12 oz
-
30 oz watervegetable stock30 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
garlic cloves to taste6
-
baby spinach plus extra to serve9 oz
-
cucumber½
-
cherry tomatoes10
-
pomegranate molasses1 oz
-
feta cheese crumbles
-
microgreens to garnish
-
fresh parsley leaves to garnish
-
ground black pepper to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
122 mg
Protides
24.2 g
Calories
2229.5 kJ /
532.9 kcal
Lipides
22.8 g
Fibre
17.7 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
62 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eating Well Healthy Gut
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min