Appareils et accessoires
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Prép. 5min
Total 1h 15min
15 pieces
Ingrédients
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
224 mg
Protides
2 g
Calories
515 kJ /
123 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Hakka Yam Abacus
20min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Yam Rice
45min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Rice Wine Chicken
30min
Homemade Pandan Kaya
55min