Appareils et accessoires
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Prép. 5min
Total 1h 15min
15 pieces
Ingrédients
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
224 mg
Protides
2 g
Calories
515 kJ /
123 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Steamed Tapioca Kuih
50min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Shallot Oil
25min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pumpkin Soup
25min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min