Appareils et accessoires
Taiwanese traditional Pork floss
Prép. 20min
Total 1h 40min
180 g
Ingrédients
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 180 g
Sodium
2360 mg
Protides
65.4 g
Calories
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Lipides
20.7 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
5.1 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Soy milk and Mantou buns
6h
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Traditional Mooncake
2h 15min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Pas d’évaluation
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Hakka Yam Abacus
20min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Salted Chicken
5h 10min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min