Appareils et accessoires
Taiwanese traditional Pork floss
Prép. 20min
Total 1h 40min
180 g
Ingrédients
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 180 g
Sodium
2360 mg
Protides
65.4 g
Calories
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Lipides
20.7 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
5.1 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Soy milk and Mantou buns
6 h
Green tea ice cream (TM6 only)
24 h 30 min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 min
Traditional Mooncake
2 h 15 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
No ratings
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 h 40 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Authentic Meat Floss
1 h 40 min
Salted Chicken
5 h 10 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 h 20 min