Chawanmushi (Japanese savoury custard)

Chawanmushi (Japanese savoury custard)

4.4 42 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 45min
4 portions

Ingrédients

  • water
    1050 g
  • dashi powder (see Tip)
    1 tsp
  • eggs
    4
  • soy sauce
    2 tsp
  • rice wine
    1 tbsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • fresh shiitake mushrooms stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)
    3
  • raw prawns peeled and deveined (approx. 100 g)
    8
  • spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish
    2

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 836.3 mg
Protides 15.6 g
Calories 487.8 kJ / 116.2 kcal
Lipides 5.3 g
Fibre 0.3 g
Graisses saturées 1.4 g
Glucides 1.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...