Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
TM6

Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd

4.5 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g dried shiitake mushrooms, rinsed
  • 60 g dried bean curd sticks, rinsed
  • 500 g pork spare ribs, cut in pieces (4 cm)
  • 1800 g water, plus some extra for soaking mushrooms
  • 30 g Chinese red dates, pitted, rinsed
  • 20 g dried longans, rinsed (optionnel)
  • 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 1 ½ tsp salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
870 kJ / 208 kcal
Protides
23 g
Glucides
12 g
Lipides
8 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
2 g
Sodium
642 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives