Appareils et accessoires
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
Prép. 5min
Total 3h 10min
6 portions
Ingrédients
-
dried shiitake mushrooms rinsed60 g
-
dried bean curd sticks rinsed60 g
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm)500 g
-
water plus some extra for soaking mushrooms1800 g
-
Chinese red dates pitted, rinsed30 g
-
dried longans (optionnel) rinsed20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
salt1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
642 mg
Protides
23 g
Calories
870 kJ /
208 kcal
Lipides
8 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Braised pork belly
55 Min
Mapo tofu
15 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min