Versions compatibles
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salmon and Potatoes
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 500 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
Mushroom Cream Sauce
- 100 g shallots, halved
- 10 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 50 g dry white wine
- 50 g double cream
- 200 g cream cheese
- 300 g fresh button mushrooms, sliced
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 48 g
- Graisses saturées
- 17 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1137 mg
Recettes alternatives
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min