Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip

Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip

3.0 7 évaluations
Prép. 25min
Total 1h
18 pieces

Ingrédients

Chicken Nuggets
  • dried lentils
    100 g
  • toasted sesame seeds
    25 g
  • cornflakes vegan and gluten free (see tip)
    60 g
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • fine sea salt
    4 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    50 g
  • fresh parsley leaves only, to taste
    5 - 6 sprigs
  • chicken thighs, boneless and skinless diced (3 cm)
    350 g
  • soy yoghurt
    120 g
Pickle Mayo Dip
  • sunflower oil
    350 g
  • pickled gherkins cut in pieces
    10 g
  • pitted black olives
    20 g
  • pickled pearl onions
    10 g
  • pickled capers
    10 g
  • roasted red peppers, preserved cut in pieces
    40 g
  • garlic clove
    1
  • soya milk
    100 g
  • Dijon mustard
    20 g
  • fine sea salt
    2 pinches

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 piece

Sodium 155.8 mg
Protides 5.2 g
Calories 1037.1 kJ / 247.9 kcal
Lipides 22.1 g
Fibre 1.2 g
Graisses saturées 3.1 g
Glucides 8.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...