Appareils et accessoires
Chorizo Garlic Butter
Prép. 5min
Total 3h 5min
400 g
Ingrédients
-
double cream room temperature (see tip)500 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
chorizo skin removed, diced (2 cm)150 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fresh parsley leaves15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 10 g
Sodium
154 mg
Protides
0.7 g
Calories
171 kJ /
42 kcal
Lipides
4.2 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
2.4 g
Glucides
0.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Cooking with Chef Dean Edwards
5 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sugar Syrup
30min
Caramel Parfait
7h
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Individual Vanilla Cakes with Raspberry Jam Topping
1h
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Satay Turkey Skewers
45min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16h
Pilau Rice
40min