Appareils et accessoires
Sticky Gochujang Marinade
Prép. 5min
Total 10min
400 g
Ingrédients
-
coarse sea salt2 pinches
-
cider vinegar40 g
-
Korean chilli paste (gochujang)130 g
-
Conference pears cut in pieces (2 cm)150 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in rounds (5 mm)15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
1451.5 mg
Protides
4.7 g
Calories
502.7 kJ /
120.2 kcal
Lipides
2.1 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
22.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magical Marinades
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Thai Cucumber Salad
15min
Mediterranean Herb Baked Fish
45min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Thai burgers
30min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Thai Sweet Chilli Sauce
15min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min