Appareils et accessoires
Cooking beetroot and corn
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)4 - 5
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
628.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
268 kJ /
63.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Blade Cover Basics
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Plum paste
1h
Pear Paste
10h
Apple Pie Filling Preserve
45min
Rice flour
5min
Stewed apples
25min
Finely Ground Nuts
5min
Coarsely Chopped Nuts
5min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Tomato paste
2h 20min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min