Versions compatibles
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Protides
- 54.5 g
- Glucides
- 6.6 g
- Lipides
- 50.9 g
- Graisses saturées
- 20.5 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 2348.6 mg
Recettes alternatives
Seared steak and rocket salad
20 min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min