Versions compatibles
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Protides
- 45.2 g
- Glucides
- 0.7 g
- Lipides
- 31.6 g
- Fibre
- 0.4 g
Recettes alternatives
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Café de Paris butter
25min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min