Prosciutto and basil egg cups
TM6 TM5 TM31

Prosciutto and basil egg cups

4.5 ( 57 évaluations )

Ingrédients

  • 12 slices prosciutto (see Tips)
  • 100 g Emmental cheese cut into pieces (see Tips)
  • 50 g sun dried tomatoes
  • 2 spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
  • 4 eggs
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 1 tbsp basil pesto (optional - see Tips)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • fresh chives chopped, for garnishing (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
321.1 kcal / 1348.5 kJ
Protides
17.4 g
Lipides
26.1 g
Glucides
4 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
13.7 g
Sodium
681.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives