Appareils et accessoires
Prosciutto and basil egg cups
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
prosciutto (see Tips)12 slices
-
Emmental cheese cut into pieces (see Tips)100 g
-
sun dried tomatoes50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream200 g
-
basil pesto (optional - see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh chives chopped, for garnishing (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
681.3 mg
Protides
17.4 g
Calories
1348.5 kJ /
321.1 kcal
Lipides
26.1 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower flammkuchen
1h
Keto bread rolls
1h 15min
Zucchini lasagne
1h 30min
Frozen Keto Strawberry Cheesecake Fat Bombs
1h 20min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Turkey and lemon aioli wraps
30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Keto crackers
1h
Spinach and chorizo filo pies
45min
No potato salad
20min
Rum balls
35min