Appareils et accessoires
Prosciutto and basil egg cups
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
prosciutto (see Tips)12 slices
-
Emmental cheese cut into pieces (see Tips)100 g
-
sun dried tomatoes50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream200 g
-
basil pesto (optional - see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh chives chopped, for garnishing (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
681.3 mg
Protides
17.4 g
Calories
1348.5 kJ /
321.1 kcal
Lipides
26.1 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Wasabi devilled eggs
25min
Cold cut pork sausage
1h 30min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Zucchini lasagne
1h 30min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Fresh tomato tart
40min
Cauliflower flammkuchen
1h
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35min
Rise and shine cereal clusters
30min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35min