Pork in creamy Marsala wine sauce
TM6 TM5

Pork in creamy Marsala wine sauce

4.4 ( 88 évaluations )

Ingrédients

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 150 g brown onion cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 80 g unsalted butter cut into pieces
  • 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
  • 100 g dry Marsala wine
  • 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
  • 250 g mascarpone cheese

Infos nut.
par 1 portion
Calories
662.1 kcal / 2780.6 kJ
Protides
51.2 g
Lipides
45 g
Glucides
8.7 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
29.9 g
Sodium
653.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives