![Pork in creamy Marsala wine sauce Pork in creamy Marsala wine sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1B084D22-5765-49A2-8539-94F0EAC3DAD6/Derivates/1316728D-5653-4ECD-BE5D-DFF61725AF8D.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- 100 g dry Marsala wine
- 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
- 250 g mascarpone cheese
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2780.6 kJ / 662.1 kcal
- Protides
- 51.2 g
- Glucides
- 8.7 g
- Lipides
- 45 g
- Graisses saturées
- 29.9 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 653.9 mg
Recettes alternatives
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Pork fillet with mustard
35 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef stroganoff
35 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min