Versions compatibles
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Protides
- 41.7 g
- Glucides
- 59 g
- Lipides
- 85.3 g
- Graisses saturées
- 34.4 g
- Fibre
- 11.4 g
- Sodium
- 712.7 mg
Recettes alternatives
Beef stroganoff
35 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min.
Pork san choy bau
25 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken pesto pasta
30min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Beef ragu
1h 25min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Thai red chicken curry
30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Chorizo and chicken pasta
50min