![Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3752C4F-678E-4DCC-B65A-E0F056EDA853/Derivates/7815E24C-3EEF-434C-A476-74131DCBB78B.jpg)
Versions compatibles
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Protides
- 41.7 g
- Glucides
- 59 g
- Lipides
- 85.3 g
- Graisses saturées
- 34.4 g
- Fibre
- 11.4 g
- Sodium
- 712.7 mg
Recettes alternatives
Barbecued pork ribs
26h 15min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Beef stroganoff
35min
Jalapeño poppers
35min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Twice-cooked pork belly with lentils
5óra 30p
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Beef ragu
1ωρ. 25 λεπτ.
Lamb Moussaka
1h 30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Lamb and feta meatballs
30min