Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
TM6 TM5 TM31

Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds

3.8 ( 20 évaluations )

Ingrédients

Parmesan crust

  • 60 g day old sourdough bread
  • 2 garlic cloves
  • 50 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2 cm)
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 60 g Brazil nuts
  • 1 egg
  • 30 g unsalted butter
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp fresh ground black pepper

Lamb

  • 6 lamb cutlets French trimmed (see Tips)
  • 2 tbsp honey
  • 600 g water
  • 300 g kipfler potatoes cut into halves
  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 1 tbsp olive oil plus extra for frying
  • salt to season
  • fresh ground black pepper to season
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped
  • 20 g unsalted butter
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • ½ tsp ground nutmeg

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1178 kcal / 4948.5 kJ
Protides
41.7 g
Lipides
85.3 g
Glucides
59 g
Fibre
11.4 g
Graisses saturées
34.4 g
Sodium
712.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives