Appareils et accessoires
Vegan Butter Spread
Prép. 5min
Total 5h 10min
14 oz
Ingrédients
Soaking
-
raw cashews (see Tips)2 oz
-
salt¼ tsp
-
filtered water for soaking
Butter
-
virgin coconut oil (see Tips)3 ½ oz
-
apple cider vinegar½ tsp
-
salt¼ tsp
-
filtered water5 oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
turmeric, dried, ground1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
88.1 mg
Protides
1.9 g
Calories
497.9 kJ /
119 kcal
Lipides
11.9 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips, Spreads and Butters
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Lupini cheese
3h 20min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Coconut Milk Yogurt
20h
Coconut Milk
25min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Vegan butter
8h 5min
Vegan Pesto
10min