Appareils et accessoires
Everyday gourmet butter
Prép. 5min
Total 35min
140 g
Ingrédients
Butter
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
chilled water1000 g
Flavouring
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves5 sprigs
-
fresh thyme leaves only or 1 tsp dried thyme2 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon zest½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
-
smoked salt or salt of choice, to taste2 - 3 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 140 g
Sodium
695 mg
Protides
13.7 g
Calories
8741.2 kJ /
2089.2 kcal
Lipides
222.6 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
138.1 g
Glucides
20.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 Std. 30 Min
French onion dip
45 Min
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 Min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 Std.
Beef stock paste
3 Std.
Homemade tallow or lard
25 Std. 15 Min
Honeycomb butter
10 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Hollandaise
15 Min
Fruity dream
10 Min