Mushroom and sauerkraut pierogi
TM6 TM5 TM31

Mushroom and sauerkraut pierogi

4.6 ( 8 évaluations )

Ingrédients

Mushroom and sauerkraut filling

  • 500 g sauerkraut
  • 1000 g water
  • 1 tbsp grapeseed oil
  • 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 500 g button mushrooms cut into halves
  • 1 ½ tsp sea salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste

Dough

  • 250 g warm water plus extra to seal
  • 1 egg
  • 2 tbsp grapeseed oil
  • 560 g plain flour plus extra to dust
  • 1 - 2 pinches sea salt plus extra to boil
  • water to boil

Topping

  • 120 g salted butter cut into cubes
  • 1 large onion diced
  • sour cream to serve
  • fresh chives finely chopped, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
478.1 kcal / 2007.8 kJ
Protides
10.9 g
Lipides
22.8 g
Glucides
54.5 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
10.4 g
Sodium
844 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives