Polish egg salad with tartar sauce
TM6 TM5 TM31

Polish egg salad with tartar sauce

4.7 ( 18 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g pickled cucumbers cut into pieces
  • 230 g pickled button mushrooms drained (approx. 170 g after draining)
  • 150 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g sour cream
  • 1 tsp sugar (optional)
  • ¼ tsp sea salt
  • ground black pepper to season
  • 12 eggs hard-boiled
  • fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
431.8 kcal / 1813.4 kJ
Protides
15.7 g
Lipides
9.6 g
Glucides
7 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
9.6 g
Sodium
882.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives