Appareils et accessoires
Pumpkin Seed Pesto
Prép. 5min
Total 10min
12 oz
Ingrédients
-
Parmesan cheese diced4 oz
-
fresh basil leaves2 oz
-
fresh cilantro (optionnel) leaves only10 sprigs
-
hulled pumpkin seeds unsalted2 oz
-
garlic clove1
-
ground cumin⅛ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
138.8 mg
Protides
3.9 g
Calories
631.7 kJ /
151 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
3.5 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bone Appétit
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Pumpkin Harvest
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Layered Mexican Dip
25min
Pea Pesto with Ricotta
10min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min
Slow Cooked Beets
40min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50min
Texas White Bean Salad
15min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
New Jersey Tomato Pie
45min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Creamy Broccoli Salad
10min
Peanut Butter
5min