Pea Pesto with Ricotta
TM6

Pea Pesto with Ricotta

4.8 ( 13 évaluations )

Ingrédients

  • 2 ½ oz Parmesan cheese cut into pieces
  • 5 oz frozen green peas thawed
  • 2 oz fresh basil leaves plus extra to garnish
  • 2 oz fresh mint leaves plus extra to garnish
  • 1 garlic clove
  • 5 oz extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • ½ tsp salt to taste, plus extra to season
  • 1 pinch fresh ground pepper to taste, plus extra to season
  • 12 oz ricotta cheese

Infos nut.
par 1 portion
Calories
380.1 kcal / 1590.2 kJ
Protides
12.6 g
Lipides
34 g
Glucides
6.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
10.3 g
Sodium
408.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives