Appareils et accessoires
Pea Pesto with Ricotta
Prép. 5min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
408.9 mg
Protides
12.6 g
Calories
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Lipides
34 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
6.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfect for Dipping
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp Louie Salad
1hod. 30min.
Heirloom Tomato Gazpacho
1hod. 10min.
Mushroom Ragu with Zoodles
40min.
Mini Mushroom Galettes
1hod. 55min.
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45min.
Sweet Potato Gnocchi
1hod. 15min.
Pumpkin Seed Pesto
10min.
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min.
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min.
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1hod. 10min.
Golden Beet Gazpacho
50min.
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min.