Appareils et accessoires
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
spring onions cut in quarters30 g
-
quinoa200 g
-
cooked chicken meat sliced315 g
-
canned black beans rinsed and drained100 g
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained100 g
-
cherry tomatoes cut in halves100 g
-
avocado cubed140 g
-
fresh baby spinach60 g
-
water450 g
-
salt1 tbsp
-
plain yogurt140 g
-
30 g avocado oilextra virgin olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
chipotle chilli powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
fresh Fresno chilli thinly sliced, to taste2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1446.7 mg
Protides
21 g
Calories
1458.2 kJ /
348.5 kcal
Lipides
14.9 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
32.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Texas Road Trip
12 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
French Fries (Paul) Metric
1h 15min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Falafel Waffle
40min
Tex-Mex Bowl
50min
Smoky Paprika Rub
5min
Oven Baked Vegetable Chips
Pas d’évaluation
Immune Boost (Metric)
5min
Pasta Primavera
50min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Citrus Kick (Metric)
5min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Spring Garden Minestrone Soup
50min