Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash

Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash

5.0 2 évaluations
Prép. 10min
Total 35min
4 portion

Ingrédients

  • non-stick spray oil
  • shallot halved
    60 g
  • garlic clove
    1
  • unsalted butter divided
    30 g
  • vegetable broth
    200 g
  • white wine
    30 g
  • salmon fillet, fresh, skin on or skinless (approx. 6 oz ea.)
    4
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • lemons thinly sliced in rounds
    2
  • zucchini
    225 g
  • zucchini yellow
    225 g
  • all purpose white flour
    1 tbsp
  • lemon juice
    15 g
  • caper, pickled drained
    2 tbsp
  • dill, fresh to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 935.3 kcal / 3913.4 kJ
Protides 94.1 g
Lipides 57.7 g
Glucides 11.1 g
Fibre 2.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...