Appareils et accessoires
Cauliflower Tabbouleh
Prép. 5min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
cauliflower florets625 g
-
red bell peppers in pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
red onions in pieces (2.5 cm/1 in.)85 g
-
tomatoes in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
cucumber peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
balsamic vinegar45 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
406 kJ /
97 kcal
Lipides
5 g
Fibre
3 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Carrot Top Pesto
5min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Tuna Dip
10min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Creamy pea soup
40min
Creamed Spinach
30min
Split Pea Soup
2h 10min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Devilled Eggs
55min