Baby-friendly Salmon Fishcakes

Baby-friendly Salmon Fishcakes

3.7 17 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 25min
8 pieces

Ingrédients

  • bread torn in pieces
    120 g
  • water
    1000 g
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper), washed, peeled, cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • fresh salmon fillets, skinless (approx. 120 g each), ensuring all bones are removed before use
    2
  • fresh coriander leaves washed
    5 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried dill
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • neutral oil (e.g. vegetable oil), for frying
    1 Tbsp

Infos nut. par 1 piece

Calories 160 kcal / 669 kJ
Protides 9 g
Lipides 6.5 g
Glucides 14.9 g
Fibre 1.9 g
Graisses saturées 1.1 g
Sodium 0.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...