
Appareils et accessoires
Baby-friendly Salmon Fishcakes
Prép. 20min
Total 1h 25min
8 pieces
Ingrédients
-
bread torn in pieces120 g
-
water1000 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), washed, peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 120 g each), ensuring all bones are removed before use2
-
fresh coriander leaves washed5 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried dill1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
neutral oil (e.g. vegetable oil), for frying1 Tbsp
Infos nut. par 1 piece
Calories
160 kcal /
669 kJ
Protides
9 g
Lipides
6.5 g
Glucides
14.9 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
1.1 g
Sodium
0.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Love at First Bite
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande