Versions compatibles
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous-vide Beef
- 2 beef flank steaks (approx. 400 g each, see tip)
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 40 g dark soy sauce
- 50 g light soy sauce
- 30 g toasted sesame oil
- 1 Tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves, to taste (optionnel)
- 2 star anise
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
Stir-fry Vegetables and Assembly
- 50 g water, plus 1½ Tbsp for mixing with cornflour
- 2 Tbsp rice wine (see tip)
- 2 Tbsp rice vinegar
- 1 Tbsp cornflour
- 3 Tbsp oil
- 100 g onions, halved then sliced in half-moon rings
- 150 g tomatoes, cored, quartered
- 150 g peppers, red or yellow, cut in pieces (2 cm)
- 1 spring onion, thinly sliced (approx. 2 mm), for garnishing
- sesame seeds, for garnishing
- jasmine rice, for serving (see tip)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2437 kJ / 583 kcal
- Protides
- 47 g
- Glucides
- 15 g
- Lipides
- 36 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 1238 mg
Recettes alternatives
Korean Fried Chicken
3小时 10 分钟
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 Std. 25 Min
Taiwanese Steamed Buns
2 Std. 45 Min
Thai-Style Chicken Omelet
50 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Seared Steak Rocket Salad
35 Min
Chinese Pork with Vegetables
1j 20 menit
Pan-fried Bao Buns
1 Std. 30 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2小时 10 分钟
Curry Noodles with Pork
45 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min