![Classic beef burgers (MEATER+®) Classic beef burgers (MEATER+®)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11db0425-c513-4006-a402-e7509d82bcb9/Derivates/99947aea-eed5-44ee-b283-b6271fc810d5.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Protides
- 45.5 g
- Glucides
- 39.8 g
- Lipides
- 19.1 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 934.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef tacos
25 Min
Chunky bolognese
50min
Buffalo chicken pizza
1 godz. 30 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Steamed Chinese greens
30 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Melon salad with herb and garlic bread
2 godz. 5 min
Classic beef burgers
1 Std.
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Mango yoghurt thick shake
5min