
Appareils et accessoires
Baked masala fish (MEATER+®)
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Infos nut. par 1 portion
Calories
297.5 kcal /
1249.8 kJ
Protides
40.4 g
Lipides
13 g
Glucides
3.6 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
3.3 g
Sodium
1218 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

MEATER+®
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande