Baked masala fish (MEATER+®)

Baked masala fish (MEATER+®)

4.7 3 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

  • whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
    2
  • lime cut into halves
    1
  • cumin seeds
    2 tsp
  • black peppercorns
    ½ tsp
  • dried chillies whole
    5
  • brown onion cut into quarters
    ½
  • ginger paste (see Tips)
    1 tbsp
  • garlic paste (see Tips)
    2 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • canola oil
    30 g
  • fresh curry leaves fried, for garnishing
  • red onion sliced, for garnishing
  • sea salt flakes for garnishing

Infos nut. par 1 portion

Calories 297.5 kcal / 1249.8 kJ
Protides 40.4 g
Lipides 13 g
Glucides 3.6 g
Fibre 2.7 g
Graisses saturées 3.3 g
Sodium 1218 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...