Appareils et accessoires
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Prép. 15min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
water3000 g
-
glutinous rice flour250 g
-
old ginger smashed and flattened60 g
-
Chinese red dates seeds removed8 pieces
-
brown sugar150 g
-
pandan leaves tied into knots4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
13.8 mg
Protides
2.1 g
Calories
845.2 kJ /
202 kcal
Lipides
0.5 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
47.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Onsen Eggs
50min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Singapore Laksa
55min
Steamed Pork Patty
Pas d’évaluation
Mapo tofu
30min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Homemade Soy Milk
30min
Old Cucumber Soup
Pas d’évaluation
Mantao
1h