Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting

Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting

4.5 134 évaluations
Prép. 10min
Total 2h 15min
12 slices

Ingrédients

Chocolate bean cake
  • butter cut into pieces, plus extra for greasing
    120 g
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • water or coffee
    1 tbsp
  • eggs
    5
  • vanilla bean paste
    1 tbsp
  • coconut sugar
    180 g
  • cocoa powder
    70 g
  • baking powder
    1 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
Coconut butter cream frosting
  • coconut sugar
    200 g
  • milk
    20 g
  • butter
    80 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • cocoa powder
    1 ½ tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 slice

Sodium 402.7 mg
Protides 6 g
Calories 1356.7 kJ / 323 kcal
Lipides 17 g
Fibre 3.3 g
Graisses saturées 10.2 g
Glucides 37.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...