Appareils et accessoires
Pear and peach crumble
Prép. 25min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Crumble
-
wholemeal plain flour70 g
-
plain flour120 g
-
light brown sugar100 g
-
unsalted butter cold and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
baking powder1 tsp
-
rolled oats50 g
-
flaked almonds50 g
Peach and pear filling
-
orange zest only, no white pith1
-
light brown sugar30 g
-
pears peeled, cored and cut into quarters600 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
canned peaches drained (approx. 245 g after draining)410 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
62.1 mg
Protides
7 g
Calories
2117 kJ /
504 kcal
Lipides
22.6 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
11.3 g
Glucides
63.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simply Delicious
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Hot cross buns
1h 40min
Banana bread
1h 50min
ANZAC biscuits
40min
Coleslaw
10min
Apple sauce
20min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20min
Apple sponge pudding
1h 20min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Tomato pasta sauce
40min
Buttermilk scones
35min
Pikelets
35min