Appareils et accessoires
Ricotta gnocchi
Prép. 30min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Ricotta gnocchi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
"00" pasta flour or plain flour150 g
-
egg1
-
salt to taste
-
ground nutmeg to taste
Gnocchi sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon zest only, no white pith¼
-
sunflower seeds30 g
-
pepitas30 g
-
pickled capers30 g
-
pancetta cut into pieces (1 cm)150 - 200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
fresh silverbeet (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)3 leaves
-
ground black pepper2 pinches
-
water for boiling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2387.1 mg
Protides
55 g
Calories
3938.3 kJ /
937.5 kcal
Lipides
49 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
22.6 g
Glucides
68.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Ricotta
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Homemade ricotta
1h 15min
Basil pesto
10min
Fresh pasta dough
1h
Gozleme
1h 40min
Spinach and feta galette
1h 50min
Haloumi
5h
Sweet chilli sauce
1h 5min
Herbed lavosh
55min
Kumara sausage rolls
1h 15min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min